Provoz Základní školy Bučovice 710, od pondělí 30. 11. 2020

Tisk PDF

Vážení rodiče a žáci naší školy,

z nařízení vlády ČR a vydaných opatření MŠMT je od pondělí 30. 11. 2020 povinná prezenční výuka ve škole pro žáky 1. stupně (1. –  5. třída), žáky 9. tříd a rotační (střídavá) výuka po týdnech pro žáky 6. - 8. tříd. Školní družina a jídelna jsou v provozu, na obědy je nutno žáky přihlásit.

V naší škole bude rotační výuka realizována takto:
V týdnu od pondělí 30. 11. 2020 platí pro třídy 6. B, 7. B, 8. B běžný rozvrh, tyto třídy se vzdělávají ve škole.
Třídy 6. A, 7. A, 8. A zůstávají doma, nechodí do školy a vzdělávají se na dálku. Učivo, zadání úkolů a materiály k domácí výuce budou žákům, kteří se vzdělávají doma, zaslány ve zprávě v systému Edookit, do neděle 29. 11. Tato výuka je pro všechny žáky doma povinná.
V dalším týdnu od pondělí 7. 12. se výuka tříd prohodí. Do školy k prezenční výuce budou chodit třídy 6. A, 7. A, 8. A., třídy 6. B, 7. B, 8. B se budou vzdělávat doma distančně.

Protiepidemická hygienická opatření – Covid 19:
Všichni žáci, zaměstnanci a ohlášené návštěvy školy nosí ve vnitřních prostorách školy ochranné roušky. Je zakázán zpěv a sportovní činnosti při výuce. Třídy jsou pravidelně větrány o přestávkách i během výuky.
Žáci se neshlukují v šatnách a na chodbách, po příchodu do tříd a použití WC si umývají a dezinfikují ruce, žáci s příznaky virózy nechodí do školy, v případě příznaků jsou odvedeni do izolační místnosti a jsou vyrozuměni rodiče. Učebny jsou pravidelně větrány, žáci jsou povinni dodržovat zvýšená osobní hygienická opatření a žáci se pouze v nezbytné míře pohybují po chodbách školy (WC, šatny).


V Bučovicích 23. 11. 2020                                               Vedení ZŠ Bučovice 710