Objednání stravy prostřednictvím internetu

Tisk PDF

Vážení rodiče,
dovolte, abychom Vás seznámili s novinkou, kterou pro Vás chystáme ve stravovacím provozu. V současnosti jsme zřídili pro strávníky možnost objednávat stravy prostřednictvím internetu. Pro registraci strávníků a pro objednávání stravy na internetu postupujte podle následujících pokynů:
Registrace služby
1. Navštivte kancelář vedoucí stravovacího provozu. Zde obdržíte Číslo zařízení (školní jídelny)k přihlášení pro objednávání stravy na internetu (číslo jídelny Bučovice je 4173). Zároveň si domluvíte Vaše jedinečné přístupové jméno (uživatele) a heslo, které si připravte dopředu.
Uživatel - tvoří 4 písmena příjmení a 2 písmena jména bez diakritiky
Heslo - může obsahovat čísla a písmena bez diakritiky
Můžete též zadat e-mailovou adresu, na kterou Vám systém může zasílat tyto zprávy:
- potvrzení objednávky
- nedostatečná výše konta
- neodebraná strava
- měsíční přehled
Při zřízení služby můžete určit, které z těchto zpráv si přejete zasílat. Heslo, e-mail a zasílané zprávy můžete kdykoliv později změnit po přihlášení do systému v sekci Nastavení uživatele.
Objednávání stravy
2. Od následujícího dne po registraci lze pak objednávat stravu též na internetu na adrese: www.strava.cz -popř. kliknutím na odkaz umístěný v hlavičce těchto stránek. Zde zvolte v sekci Strávník položku Objednávání stravy.
3. V dalším dialogu zvolte položku Přihlášení uživatele.
4. Dostanete se do dialogu pro přihlášení. Vyplňte a potvrďte položku Číslo zařízení. Toto číslo jste obdrželi při registraci služby (viz bod 1). Jste přihlášeni do „své“ jídelny.
5. Vyplňte a potvrďte položky Uživatel a Heslo, které jste si zvolili při registraci služby (viz bod 1). Jste přihlášeni do systému a můžete objednávat stravu.
6. Pro objednávání stravy potvrďte položku Objednávky stravy. Proveďte požadované změny svých přihlášek a odhlášek. Změny nezapomeňte uložit potvrzením položky Odeslat.
7. Ze systému se odhlašte potvrzením položky Odhlášení uživatele.


Jídelníček školní jídelny ZŠ je k dispozici pouze pro registrované na www.strava.cz. Další pokyny, podrobnosti a návody naleznete na www.strava.cz.