Lyžařský výcvik

Tisk
Ve dnech 14.-21 února 2009 se naše třída 7.A spolu se třídou 7.B zúčastnila lyžařského vycviku na chatě Soláňka v Beskydech. Ta leží přímo na svahu, proto jsme se k ni museli dostat pěšky asi dvacetiminutovou chůzí do kopce. Naštěstí všechny kufry a lyže nám na místo přivezlo přistavené auto. Ubytování bylo pěkné. Všechny pokoje určitě všem vyhovovaly.
Myslím, že se nám celý týden vydařil po všech stránkách. Hlavně počasí nám přálo. Oproti minulému týdnu, kdy byla pořávná obleva, nám mrzlo až praštělo a sněhu napadlo opravdu nadmíru. Dokonce jeden den jsme sjeli svah jen párkrát, protože nám v tom zabránila sněhová chumelenice. Ti, kteří už lyžovat uměli, si určitě si určitě na týdenním kurzu zdokonalili techniku lyžování a těm, co na lyžích stáli úplně poprvé, se podařilo sjet alespoň mírnější svah. Za to vše patří dík paní učitelce Hanákové, panu učiteli Špičákovi a panu řediteli Navrátilovi, kteří se nám po celou dobu plně věnovali.
Až na menší úraz, kdy si jedna naše spolužačka trošku natáhla vazy v koleně, se nikomu nic nestalo. Jsme rádi, že jsme se všichni poznali i mimo školu a upevnili si naše kamarádství.
Tereza Matoušková, 7.A