Předvánoční čas v 1.B

Tisk PDF
Na třídu 1.B se v měsíci prosinci nakupilo mnoho aktivit souvisejících s blížícími se  Vánocemi.
     Více či méně stresující byla pro žáky návštěva čertů, andílků a svatého Mikuláše. Děti zazpívaly vánoční písničky a koledy a za odměnu a statečnost byly odměněny drobnými sladkostmi. Ti zlobivější se zodpovídali Mikulášovi a smlouvaly o výši trestu s čerty. Po zásluze bylo všem odpuštěno.
     Následovala návštěva MŠ Vícemilice, kam jsme se vypravili s dětmi pěšky. Cestou jsme sledovali zimní přírodu a změny ve městě Bučovice. Obzvláště chlapce to velice zajímalo. Předškoláčky ve Vícemilicích jsme potěšili našim pásmem básniček, písniček a tanečků, do kterých se sami mohli zapojit. Na oplátku nám oni předvedli své dovednosti. Na závěr našeho setkání došlo k výměně dárečků mezi dětmi.
     Příjemným zážitkem a inspirací pro další práci byla pro naše prvňáčky pozvánka od žáků a paní učitelky ze 3.C. Inspirovali jsme se jejich nápady, dovednostmi a většími znalostmi.
     Vyvrcholením bylo vánoční setkání s rodiči dětí, kteří se zajímají o práci ve škole a přišli se na své drobečky podívat a vytvořit si vánoční ozdůbku. Snad jsme je příjemně potěšili. FOTO